Lucia Sanchis, violí

Lucia-SanchisNaix a Ontinyent i estudia al Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló amb el professor Bruno Vidal Moreno i a la Estonian Academy of Music and Theatre de Tallinn (Estònia) amb els professors Mari Tampere-Bezrodny i Tõnu Reimann. En 2007 finalitza els seus estudis de Magisteri en l’especialitat d’Educació Musical a la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana i en 2011 el Grau Superior de Violí.

Ha segut membre de la Jove Orquestra Simfònica de Castelló (JOSC), la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), International Regions Symphony Orchestra (IRO) d’Alemanya, The World Orchestra (TWO), Young Musicians Symphony Orchestra (YMSO) de Londres. Ha col·laborat amb dos projectes acadèmics amb l’Orquestra Nacional d’Estònia (ERSO) i la Philharmonie der Animato Stiftung (Suïssa). Ha actuat sota la direcció de Manel Valdivieso, Hermann Bäumer i Neeme Järvi entre altres.

Ha participat en festivals com Young Euro Classic Berlin al Konzerthaus de Berlin, Musikfest Stuttgart i Obertsdorfer Musiksommer.

Ha segut becada per l’Institut Valencià de la Joventut, pel Ministeri d’Educació de Espanya, per la Fundació Archimedes i per l’Estonian Academy of Music and Theatre.

Ha realitzat classes magistrals amb Rida Talan, Vasko Vassilev, Michael Vaiman i Alexandru Gavrilovici.

Actualment forma part de la plantilla de l’Orquestra del Teatre Vanemuine de Tartu (Estònia).

Mari-Tampere-Bezrodny Bruno-Vidal Lucia-Sanchis Aine-Suzuki Daniel-Acebes Alvaro-Gomez Francisco-Escoda Albert-Zorrilla