Albert Zorrilla, coordinació i direcció artística

Albert-ZorrillaNaix a Castelló i estudia en el Conservatori Superior de Música de Castelló i la Estonian Academy of Music amb els professors Bruno Vidal i Mari Tampere-Bezrodny. En 2010 finalitza els seus estudis de Grau Superior de Violí i de Magisteri Musical en la Universitat Jaume I.

En novembre de 2015 comença la seua formació en el Mètode Suzuki (nivell 1) amb els professors Koen Rens i Akiko Oi.

Ha sigut membre de la Jove Orquestra de Castelló, Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica de Castelló, Carl Nielsen Chamber Orchestra (Dinamarca) y Aurora Festival Symphony Orchestra (Suècia).

Actualment és membre de la Baltic Youth Philarmònic (Jove Orquestra dels Països Bàltics) amb la que ha participat en gires de concerts amb directors com Kurt Masur o Kristjan Järvi. Juntament amb la Baltic Youth Philarmònic ha col·laborat amb la Leipzig MDR Orchestra en concerts per Alemanya en maig de 2012.

Ha oferit recitals de violí i música de cambra en França, Estònia, Suècia, Dinamarca, Alemanya i en diverses ciutats d’Espanya. Amb orquestra ha actuat en sales d’Alemanya, França, Bulgària, Eslovènia, Itàlia, Suècia, Finlàndia, Dinamarca, Àustria, Estònia i Espanya.

Ha sigut becat per la Fundació Davalos Fletcher, la Diputació de Sòria i la Fundació Archimedes per a ampliar els seus estudis.

Ha rebut classes magistrals de professors com Stephan Picard, Viktor Tetrjakov, Michael Vaiman, Alexandru Gavrlovici, Andreas Kretcher, Cuarteto Leonor, entre d’altres.

Ha participat en cursos de formació de professorat amb els professors Claudio Forcada i Sergio Castro.

Actualment és professor de violí a l’Escola de Música Accent-Sagrada Família de Barcelona y primer violí del Quartet Thalassa.

Mari-Tampere-Bezrodny Bruno-Vidal Lucia-Sanchis Aine-Suzuki Daniel-Acebes Alvaro-Gomez Francisco-Escoda Albert-Zorrilla