Objectius del curs

Som un grup de professionals amb inquietuds que volem ajudar a les següents generacions de músics a obrir-se camí en l’apassionant món de la música.

Amb el recolzament de la Diputació de Castelló, l’Ajuntament de Benicàssim i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), volem oferir educació de qualitat a un preu assequible per a totes les famílies.

Creiem en la cultura com a mitjà de formació de bones persones, i volem ser una llavor en el futur dels nostres alumnes. A més a més, amb el Festival “Cordes a la mar” volem apropar la música de cambra a tota la població de Benicàssim.

Objectius del curs:

  • Millorar la tècnica i la interpretació de l’instrument amb l’ajuda de professorat altament qualificat.
  • Motivar l’alumnat transmetent tota la nostra energia i passió per la música.
  • Treballar valors com el respecte, la comprensió, l’esforç i el treball en grup amb les activitats de música de cambra i orquestra.
  • Sensibilitzar l’alumnat en el respecte i l’amor a la música.
  • Aportar un coneixement general que ajude l’alumne en la seua formació com a músic i com a persona.
  • Fer nous amics en un entorn paradisíac i viure una experiència inoblidable.

 

Missió i valors

Aquest projecte té la seva essència en un somni, el somni d’un grup de persones que pensen que mitjançant la col·laboració i l’art es pot crear un món millor i més just, un món en el qual la música faça a les persones més sensibles, respectuoses i honestes. Som un grup de professionals que creiem que la cultura en general i la música en particular són el millor vehicle per despertar aquestes qualitats en les persones.

És la nostra aspiració inspirar les futures generacions de músics i donar l’exemple que amb passió, ganes i voluntat qualsevol pot complir el seu somni. Per als músics no sempre és fàcil mantenir l’energia, la passió i la dedicació que aquest art requereix. Aquest curs té com a principal objectiu enriquir d’experiències positives i motivadores als participants mitjançant la convivència i l’estudi en un entorn incomparable que brindarà moments d’alegria, diversió i música, molta música per a tots!

La música, tan present en aquesta setmana estival, arribarà als habitants i visitants de Benicàssim a través dels concerts del festival Cordes a la Mar que amb tanta il·lusió hem preparat. Sis concerts de gran qualitat i gratuïts amb l’objectiu que l’art i la cultura arriben a tothom, sense excepció.